lørdag 30. juni 2012

Skiantrekk til dukken


Sommeren er her, og skoleferien er allerede godt i gang. Været minner ikke så mye om sommer, men temperaturen er iallfall god. Jeg har gått til anskaffelse av regnfrakk og sydvest, så nå kan det bare regne! Siden siste blogginnlegg i april har det vært utrolig mye å gjøre, sånn er det vel alltid på slutten av skoleåret... Jeg studerer også for tiden, og i tillegg så har jeg gått til anskaffelse av en søt og snill pusekatt. Lillepus er 3 år, og er omplassert. Selv om det har vært nok å gjøre, så har det selvfølgelig blitt tid til håndarbeid innimellom slagene:-) Jeg har derfor en del ferdige prosjekter som jeg skal ta bilder av, og andre prosjekter som jeg ikke har rukket å blogge om. De blir lagt ut her etterhvert.

Så over til dagens tema: skiantrekk til dukken. Dette er litt flaut, dette antrekket strikket jeg til jul! Så jeg er litt på etterskudd nå....
Fargene kommer veldig dårlig frem på bildene dessverre, men de går i lyseblå, blå og lilla. Oppskriften er fra boken Fantasifulle dukkeklær. Garnet er Heilo fra Dale, strikket på pinne 4. Settet består av genser med hette, nikkers, leggvarmere og hals (på bildet også brukt som pannebånd/lue). Mottakeren brukte også leggvarmerne som håndleddsvarmere på seg selv;-)

Vårt nye familiemedlem Lillepus 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter veldig stor pris på hyggelige kommentarer.
Takk for at du tar deg tid :-)